ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И ОТКАЗВАНЕ ОТ ДОГОВОРА ОТ РАЗСТОЯНИЕ


 

 

1. Съгласно договора за дистанционна продажба всеки клиент, който има качеството потребител, може да върне продукта при ненарушен търговски вид без да посочва обективна причина за рекламация в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Транспортните разходи за връщане на стоката са задължение и отговорност на клиента. Smart Bag няма да приеме обратно стоки, изпратени с наложен платеж.

 

 

2. Други основания за разваляне на договора от разстояние, от страна на клиента са:

 

 

2.1 Нарушена опаковка – Клиентът може да изиска замяна на стоката ако установи, че е в лош търговски вид.  В този случай, разходите по връщане на продукта се поемат от Продавача. При приемане на стоката, от страна на Клиента, и в рамките на 24 часа Клиентът не изпрати писмено или по телефон информация до Smart Bag за установени щети по съответните продукти, то те се считат за получени в добър търговски вид. В такъв случай Smart Bag не е длъжен да заменя съответните продукти.

 

 

2.2. Объркана стока при доставката. Ако клиентът установи, че стоката, която е доставена от куриера е различна от тази, която е поръчал, той може да я върне на куриера, за да му бъде изпратена коректна такава. Разходите за доставка се поемат от Продавача.

 

 

3. Клиентът е длъжен да информира Продавача за своето намерение да върне закупените стоки или да се откаже от договора от разстояние, като заяви решението си недвусмислено чрез писмена комуникация по имейл, в рамките на посочения срок. За да упражни правото си на отказ, клиентът трябва да използва формуляр за упражняване право на отказ. При неспазване на 14 дневният срок за връщане на продукт или продукта бъде върнат без Клиентът да е уведомил Продавача, то последният не е длъжен да възстановява заплатените от Клиента суми.

 

 

4. При проблем със закупените стоки клиентът може да се свържете с Продавача на телефони: +359 896 590 154 или на имейл адрес: office@smartbag.bg.

 

 

5. Стоките следва да бъдат върнати в склада на SmartBagгр.Перник ул. Бачо Киро №21, за СмартБаг ЕООД с опция за преглед, за да може да бъдат прегледани състоянието и съответствието с условията на връщане.

 

 

6. В случай, че клиентът упражни правото си на отказ, SmartBag е длъжен да му възстанови в пълен размер платените суми не по-късно от 14 календарни дни, считано от датата, на която стоката е приета обратно в склада на SmartBag България. От сумата, която потребителят е платил по договора, се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако клиентът е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това доставчика.

 

 

7. Продавачът има право да забави възстановяването на сумата до получаването на продадените стоки и не е отговорен за пратки, които не са доставени до склада му.

 

 

8. Възстановяването на сумата се извършва по банков път, на сметката посочена във формуляр за отказ. Можете да свалите формуляра ОТ ТУК.

 

 

9. Ако клиентът упражни правото си на отказ от договора от разстояние, той трябва да предаде стоките обратно на Smart Bag, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил за решението си да се откаже от договора. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати информация за своето решение до SmartBag България в писмен вид, преди изтичането на 14 дневния срок.

 

 

10. При упражнено право на отказ от договора от разстояние, клиентът се задължава да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност до връщането им.

 

 

11. В случай, че поръчана и предварително платена стока от клиента не може да бъде доставена от Продавача, то последният ще информира клиента за това и ще възстанови платената сума, в срок от 14 дни от датата, на която Продавачът е установил този факт или от датата, на която клиентът е изразил желанието си за разваляне на договора.

 

 

12. Условия за връщане или замяна:

 

 

61.1. Клиентът трябва да уведоми Продавачът в писмен вид по имейл с попълнен формуляр за връщане; Можете да подпълните формуляра ОТ ТУК.

 

 

61.2. Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;

 

 

61.3. Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръка;

 

 

62. Ако стоката бъде върната в отворено/използвано състояние, в което не може да бъде продадена като нова, Продавачът си запазва правото да откаже връщането на платените от Клиента суми при поръчката, както и последващите разходи за връщане на продукта.

Почти разпродадени продукти

-21%
Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв187.00
Translation missing: bg-BG.products.product.price.sale_price лв187.00 Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв239.00
Black
Black
Grey
Grey
-13%
Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв144.00
Translation missing: bg-BG.products.product.price.sale_price лв144.00 Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв167.00
Black
Black
Grey
Grey
HOT] -16%
Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв169.00
Translation missing: bg-BG.products.product.price.sale_price лв169.00 Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв203.00
Grey
Grey
Black
Black
НОВО] -14%
Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв153.00
Translation missing: bg-BG.products.product.price.sale_price лв153.00 Translation missing: bg-BG.products.product.price.regular_price лв179.00
Black
Black
Grey
Grey
Green
Green

Над 8261 доволни клиенти

Доставяме качество, с мисъл за клиентите

"Поръчах раницата за коледен подарък. Но веднага щом пристигна нямах търпение да я дам на мъжа си, защото бях сигурна че ще му хареса. Много е качествена и определено още когато я видиш си личи. Когато се докоснеш до нея усещаш, че е направена от наистина висок клас материали. USB зареждането е нещо, което наистина ме впечатли и мъжа ми го използва постоянно. Препоръчвам SMARTBAG и продуктите прелагани от тях.

-Петя Стоева 29г. гр. София
Проверен клиент