Създадохме нашия бранд с две цели. Качество и функционалност.

Създаддени в ЕВРОПА

За да направим ежедневието ти по-добро!

Нашата цел? Да пренесем приключенията ви на следващото ниво, без да правим компромис със стила.

Всеки един от нашите спазва най-високите производствени стандарти, за качество. Фокусът ни върху иновациите, дизайна и комфорта придава на нашите SMART BAGS функционалността и стила, от които се нуждаете в ежедневието си.

Нашите раници са здрави, издръжливи и многофункционални, проектирани така, че да бъдат универсални, независимо от дестинацията; от пътуване по работа до посещение на фитнес залата, от прекарване на уикендите в планината до разходка в парка.

Изборът на SmartBag е инвестиция не само в имидж, но и в по-лесен живот. Това е така заради многото функции на умните раници. Всяка една от предлаганите от нас стоки е с вградена възможност за USB зареждане на вашия телефон, защото ние знаем, колко бързо пада батерията на смартфонът Ви. Ние знаем и за опасенията Ви от това, че може някой да открадне нещо от Вас, за това голяма част от нашите умни раници са с вградена защита от крадци.

Проектирана така, че да побират лесно всичките ви техники и лайфстайл принадлежности, благодарение на интелигентния си дизайн и системата от функционални екстри, SmartBag ще бъде вашият перфектен ежедневен спътник, независимо какво ви е подготвил денят.

Открийте най-голямото разнообразие от изключителни умни раници.

Това е единственото място, където можете да намерите всички най-продавани модели умни раници с изключително качество и висококачествен дизайн на едно място. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си здрави, издръжливи и високофункционални смарт раници, които ще бъдат ваш верен помощник в ежедневието!

Ние не предлагаме реплики, всички наши продутки са ОРИГИНАЛНИ и се доставят директно от производителя, така че можем да сме сигурни, че това, което предлагаме, е точно това, което търсите.

КОГАТО ЕДНА ИДЕЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В РЕАЛНОСТ

Въпреки изобилието от раници, които заливат пазара, нито една от тях не предлага повече от една интелигентна функция и не успява да отговори на всички ваши изисквания. Това е причината, поради която нашият основател Лъчезар създаде SmartBag. Той се посвети на създаването на продукти, които не само да улеснят живота на хората, но и да задоволят техните нужди и да им осигури спокойствие.

Каква е тайната на успеха? Смятаме, че причината е в това, че ние сме едновременно търговци и клиенти. Сблъсквали сме се с проблемите, които имате и вие. Нуждаем се и търсим функциите, които вие искате. Чувстваме това, което вие сте почувствали. Това е причината да можем да свършим по-добра работа. Не желаем просто да произвеждаме и предлагаме раници.

Бъдеще с грижа за природата.

В Smart Bag вярваме, че добрият дизайн и производство може да промени нещата към по-добро и да помогне на хората да подобрят начина си на живот и приключенията си по екологичен начин.

Нашият фокус е да комбинираме висококачествени материали и иновативни функции, за да предложим уникално леки раници, аксесоари и интелигентни решения за пътуване.

Стремим се да насърчаваме по-устойчив начин на живот, като в същото време държим на стила.

Нашите продукти не пренебрегват естетиката. Всички умни раници са изработени от висококачествени материали.

Създадени с минималистичен дизайн за хора, които водят динамичен начин на живот и са постоянно в движение.

Дълбоко в себе си вярваме, че не сме просто компания за производство на раници. Искаме да бъдем компанията, която вдъхновява хората да излязат и да изследват прекрасния свят.