Това не е обикновена раница

Смарт Раница комбинираща минималистичен дизайн и модерна функционалност. Expandos е перфкетна за пъуване или ежедневно ползване

Купи сега

Търсенето на перфектната раница приключи.

Ако живееш живот, в който постоянно си на път, тогава може би знаеш, че една модерна ежедневна раница трябва да има повече екстри, от колкото можеш да си представиш - Пространство, комфорт, вместимост, екстри и организация.
Перфектната ежедневна раница, ще е с теб във всяко приключение и пътуване, държейки ръцете ти празни. Независимо дали си дигитален номад, обичаш да обикаляш града или пътуваш често ще имаш нужда от раница, в която носиш вещите си организирани. Това ще ти помогне да имаш по-малко грижи повреме на ежедневни задачки.

Mark Ryden Expandos - Универсално решение за всекидневни приключения.

Купи сега

Достатъчно просторна, за да събереш всичко.

Можеш да разшириш с допълнителни 6см. за допълнително багаж. Основния джоб има достатъчно място, за да събереш абсоютно всичко необходимо дори за пътуване от 3 до 5 дни.

Ненадминат комфорт при носене.

Удобни дръжки, които още при докосване ти подсказват, колко всъщност висококачествена е тази раница. Основна дръжка отгоре и допълнителна дръжка отстрани, за да ти е удобно по всяко време.

Допълнителна защита за теб и твоите вещи.

Тази раница има вграден дъждобран, който можеш да извадиш само с едно движение в проливен дъжд, когато си на открито. Ще защитиш себе си и вещите ти на 100% сухи.

Купи сега

Напълно зареден телефон през целия ден

Остани свързан с семейството, приятелите или твоите колеги по всяко време, навсякъде с лесно достъпен USB порт.

Запази вещите си на гърба.

Тази раница има множество "тайни джобове", където да съхраниш най-важните си вещи на сигурно място.

Купи сега.

Ако все пак имаш куфар със себе си.

Раницата има допълнителна лента, към която да прикрепиш дръжката на куфара си, за да може раницата да остане плътно с теб

Проектирана да бъде навсякъде с теб.

Дръжките са регулируеми и удобни, така че можеш да нагласиш да пасне перфкетно на твоето тяло и гръб. Така тежестта почти не се усеща!

Купи сега

Удивителна организираност

Вземи всичко със себе си, за ден без притеснения.

Доверен от пътуващи, обичан от всички!

5 причини да изберете СМАРТ раница от SmartBag

1. Комфорт и удобство

Когато става дума за ученик, едно от първите неща за които са сещаме е тежестта в гърба. За това голяма част от раниците, които предлагаме са с ергономичен дизайн и меки дишащи нишки за повече комфорт при носене.

2. Модерен патентован дизайн

Винаги целим да предлагме модели, които не просто учениците да носят, но и да бъдат забелязвани, заради тях. Раниците smartbag успяват да впечатлят и малки и големи.

3. Екстри, които ще те впечатлят

Най-уникалното нещо на SmartBag са екстрите, които раниците ни притежават. Всичките модели, са оборудвани с USB зареждане и водоустойчивост, но голяма част включват и много други дребни и не толкова дребни екстри, които да направят времето в училище по-лесно!

4. 7 години и над 20 000 клиента

За последните няколко години се наложихме толкова, че да можем да предлагаме все по-хубави и качествени раници. За това и клиентите ни обичат и препоръчват. Не спираме да растем всеки ден!

5. Без риск за теб

14 дни право на връщане без въпроси и без значение защо. Просто ако на теб или ученика, който ще носи раницата не му хареса - върни ни я, а ние ще възстановим сумата. И не на последно място раниците имат 2 години гаранция, защото знаем, че всичко се случва.

Въпроси и отговори

FAQ

Кога ще получа своята поръчка?

Мога ли да върна закупена от вас стока?

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

Може ли повече информация за екстрите на раниците?