Време е за училище

Смарт Раниците, които вече впечатлиха хиляди ученици с много нови предложения за 2022

Специални предложения

Защо да изберете SmartBag България

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.

Вземи своята поръчка до 72 часа с безплатна и бърза доставка над 100лв.

1 година гаранция

Всеки продукт в магазина има 1 година гаранция, така че да не се притеснявате, че нещо може да се случи.

Уникални продукти

Повечето от раниците и чантичките, които предлагаме не могат да бъдат открити на друго място в България.

КОГАТО ЕДНА ИДЕЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В РЕАЛНОСТ

Въпреки изобилието от раници, които заливат пазара, нито една от тях не предлага повече от една интелигентна функция и не успява да отговори на всички ваши изисквания. Това е причината, поради която нашият основател Лъчезар създаде SmartBag. Той се посвети на създаването на продукти, които не само да улеснят живота на хората, но и да задоволят техните нужди и да им осигури спокойствие.

Избери раница по производител

Въпроси и отговори

FAQ

Тук можете да откриете отговор на най-често задаваните въпроси. Ако все пак не намирате отговор на своя въпрос можете да се свържете с нас на
office@smartbag.bg

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Разбира се, в най-натоварените моменти са възможни забавяния обикновенно в рамките на 48 часа допълнително.

Можете да проследите своята поръчка от страницата ни за ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 година, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ.

Може ли повече информация за екстрите на раниците?

Как се използва USB зареждането?
- За да използвате USB зареждането е необходимо да имате външна батерия независимо от нейния размер, която да включите вътре в раницата на посоченото за това място. След това да включите кабела за телефона си в жака от вън, съответно телефона си.

Наистина ли раниците са водоустойчиви?
- Да, раниците са водоустойчиви и могат да предпазят вещите ви в дъжда. Това обаче не означава, че ще бъдат водоустойчиви, когато ги натопите директно във вода.

Какво представлява защитата от кражба?
- При различните модели раници е предвидена, различна защита. Тя може да е вградена ключалка, вградено стоманено въже, външна ключалка. 3D дизайн, който е направен така, че да няма нито един джоб на външната страна на раницата и така, когато тя е на гърба ви, никой няма да има достъп до циповете ѝ освен вас.