Топ 5 на ученическите СМАРТ раници за 2020

Топ 5 на ученическите СМАРТ раници за 2020 />

22/08/2020

Ето че лека по-лека летните дни започват да стават все по-къси и всеки тръгва да се връща към своя дом. С наближаването на месец септември, навсякъде се изкарват нови есенно-зимни стоки, с което се слага началото на голямото пазаруване – родителите се подготвят за новия ученически сезон. Те пазаруват дрехи, обувки, раници, учебници, тетрадки, моливи, техника и т.н., за да изпратят децата си в класните стаи. В създалата се ситуация тази година и нейните последици (дистанционното обучение и неприсъствието в училище), се предполага, че именно сега пазаруването ще е в още по-големи размери, и търсенето на ученически аксесоари ще се увеличи. Естествено всеки родител се стреми да осигури най-модерните и добри продукти.

Едно от най-важните ученически приспособления е раницата.
Всяко едно дете иска да има красива ученическа раница било то с любим анимационен герой или с много джобове, и съответно всеки иска да осигури най-добрата раница за детето си. Да е с анатомичен или ергономичен гръб, да е лека и качествена, да има много прегради и т.н. С течение на годините започнаха да се предлагат продукти с всякакви допълнителни екстри, освен основните 
качество и здравина.

Всички наши раници са СМАРТ, което означава, че имат възможност за зареждане на мобилно или друго устройство чрез специален кабел, който се свързва с външна батерия в самата раница. Все повече дигиталните технологии ще присъстват в нашето ежедневие, и дори в обучението. След създалата се ситуация в края на миналата учебна година, става ясно, че устройствата могат само да помагат и да спасяват поддържането на учебния и работния процес жив. Децата би следвало да са винаги онлайн“ и да черпят от възможностите, които тези устройства предлагат.

Друга функция, която раниците предлагат е защита от кражба. Знаем, че децата са беззащитни и не подозират, че такава случка би ги сполетяла. Именно за това, ние предлагаме раници, чиито ципове се намират към гърба на раницата, и по този начин тя няма как да бъде откопчана от случаен човек, без никой да забележи.

Това не е всичко, някои раници имат и специална закопчалка, която се отваря със специален код, и дори раницата да е оставена някъде без надзор, никой не би могъл да я отвори.Предлагайки тези възможностти с раниците, ние сестремим да осигуров сигурност и спокойствие, както на децата, така и на техните родители.

Като екстра бихме могли да споменем също и за водоустоичивостта. СМАРТ раниците не се мокрят, ако случайно завали, а някои даже имат и вграден дъждобран. В следствие от това, раниците могат да бъдат лесно почиствани от външната среда без да се мокри тяхното съдържание, което за малки деца е изключително удобно и практично.

Не на последно място бихме казали, че СМАРТ раниците са изработени от качествени и здрави материали. Ние знаем, че това е важно условие за родителите, които инвестират в тази покупка, за да могат децата им да ходят спокойни на училище с пълните си раници. В допълнение към това, повечето от тях съдържат малки и големи поделения и джобове, за да може да се организират ученическите принадлежности бързо и удобно. Всяка от нашите раници съдържа различни функции, които да я направят идеалната според различните желания – дали изчистена, или с различни модерни десени, дали малка или голяма с повече джобове.

Ние от SmartBag България сме подбрали 5 от най-хитовите ни ученически раници за 2020 година

  1. Smart раница Sport

Една от най-леките ни и удобни раници. Тежи само няколко грама, а в същото време събира неща, като всяка една стандартна раница. Гърбът и е мек и не запотява, което я прави подходяща, както за най-малките, така и за завършващите ученици и студенти.

Съдържа няколко прегради за удобно организиране на нещата. Раниците я има в 5 различни стила, и цената е една от най-добрите, което я прави тотален хит.

  1. Lumminos LUX

Е една от най-новите ни раници. Уникална е поради това, че щампата й свети на тъмно, поради което няма как детето Ви да не остане незабелязано. Освен основните екстра, присъщи за всяка една наша раница – USB зареждане и водоустойчивост, тя върви с подарък – спеален локър за ципове. В допълнение към всичко, има място за всякакви вещи, различни прегради, дори и специален джоб за бутилка.

  1. Reflect

Модерна раница, с изчистен дизайн, която се предлага в няколко различни цветове, подходяща за момчета и момичета. Раницата е изработена само от качествени материали, за да може да издържи на повече тежест. Самата изработка е добре зашита и доста плътна със здрави ципове. Удобна е за носене от деца на всякаква възраст.


 

  1. Tigernu Four

Раница от по-висок клас, която не остава незабелязана от околните. Съдържа кабел за зареждане на мобилно устройство, не се намокря, има и защита против кражба.

Една от най-функционалните ни раници, подхощя както за училище, така и за всякакви излизания – за спорт, планина, пътувания. Гърбът е мек и дишащ, за да създава комфорт при носене. Много е лека, а същевременно със стандартни размери, за да събира всички нужни вещи.


 

  1. Perfecto

Както става ясно от самото й име, раницата е перфектния избор за вашия ученик или за вас самите. Олекотена, с изчистен дизайн, предлагаща се в дра различни цвята – черен и сив, раницата е с марка МР, което е мярка за нейното качество.