SMART раница за ученици "Mark Ryden Bastion" с USB зареждане

5/5 (7 отзива) Напишете отзив
190.00 лв. 139.00 лв.

Спестяваш 51.00 лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви. (Виж описанието)

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)


Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години
Тази ученическа СМАРТ раница произведена от най-големия и сигурен производител на този тип раници в момента "Mark Ryden" e може би най-хубавата ученическа раница, която можете да намерите на пазара в момента. Много високо качество на изработка, тази раница има и много екстри като водоустойчивост и USB порт за зареждане на вашият телефон, така че можете да бъдете 100% сигурни, че вашият телефон ще има батерия през цялото време. И може би най-хубавото нещо, тази раница има вграден локър за ципове, така че можете да заключите вещите си и да бъдете сигурни за тях през цялото време, че няма крадец да достигне до тях. 

Защо да изберете тази раница?
1. Голям капацитет
 
2. TSA локър за ципове
3. Място за всичко необходимо за училище
4.  Специален джоб за портфейл, докумементи и други
Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София

Последно разгледани