SMART раница "Tigernu Escolar XL" за 17.3 инч. лаптоп

Не е оценено Напишете отзив
149лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви. (Виж описанието)

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)


Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Вид: Мъжка, 
Обем: 30-40л. 
Стил: Бизнес раница
Материал: PVC, Полиестер
Размер: 48х33х15см.

Представяме Ви най-новият модел раница от марката Tigernu “Escolar XL”. Тази раница се отличава с практичност, страхотен дизайн и високо качество. Подходяща е както за ежедневно носене, работа, училище, спорт, така и за пътуване, тъй като има допълнителна опция за разширяване, в което може да събирате още и още вещи. Самата раница е със вместимост от 30 до 40 литра и това в възможно благодарение на допълнителната преграда, с която може да увеличи обема си с цели 6 см. В нея може съберете съвсем спокойно лаптоп 17.3 инча.
Раницата е създадена от висок клас материали и водоустойчив найлон, което да гарантира, че няма да бъде намокрена и да пропуска вода, а личните ви вещи ще бъдат защитени. 

Този модел има също специално заключване за да ви предпазва от кражба при пътуване. А самите ципове са направени от висока технология, не пропускат вода и всяко отваряне и затваряне става с лекота. „името“ е лека и ергономична, с мека част на гърба и регулируеми дръжки, което да осигури вашето удобство при носене. 
Раницата съдържа две основни прегради. В задната част, има поделение за лаптоп, документи и книги. В другият джоб също така има преди за портфейл, телефон, химикалки и малки предмети, ключове  и др. От двете страни от външната част има малки джобове, подходящи за бутилка или чадър.  
Както всяка наша раница, „Tigernu Escolar XL“ има специален USB порт за зареждане на електронно устройство по всяко време. Това, което я отличава от всички е, че със специалната  нова технология, зареждането става 50% по-бързо!

Екстри:

Много джобове
Раницата има много джобове, които позволяват лесно да организирате вещите си.
Защита от кражба
В тази раница ще намерите вградена ключалка за заключване на циповете, за да бъдете сигурни за вещите си

Водоустойчивост

Тази СМАРТ Раница е водоуствойчива, така че можете да бъдете сигурни за вещите си, когато ви вали дъжд навън.

USB зареждане

USB зареждане за вашият телефон. Просто включете power bank вътре в раницата и телефона си отвън и бъдете онлайн. (Батерия не е включена)

Място за 17.3 инчов лаптоп.

В нея е предвидено удобно място за 17.3 инчов лаптоп, където ще остане невредим във всяка ситуация.
Високо качество
Тази раница е изработена единствено от висококачествени материали, които гарантират дългия и живот. 
Анти-стрес материали
Моделът е изработен от анти-стрес материали, които не позволяват алергични реакции или да се събира допълнително прах по тях. Също така не запотяват гърба.
Подходяща за пътуване
Раницата е подходяща за пътуване от 2 до 4 дни като изпълнява абсолютно всички изисквания на летищните власти за пътуване. 

Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София

Последно разгледани