SMART раница за лаптоп"Tigernu Elite"

Не е оценено Напишете отзив
99лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви.

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Представяме ви раницата от бизнес серията на марката "Tigernu" наречена Elite. Името никак не е случайно, защото раницата е наистина един елит атрибут за всеки, който иска висококачествена раница за лаптоп, която може съвсем спокойно да носи с по-официално облекло. Раницата е с високо ниво на водоустойчивост, така че дори дъжда/снега да ви изненада, няма нужда да се притеснявате за вещите си. Раницата е с ергономичен гръб и е така проектирана, за да усещате теглото на гърба си по-малко, така и натоварването върху кръста е по-малко.  

Забележка* Раницата е без USB зареждане!


Вид: Мъжка
Обем: 20-28л. 
Стил: Бизнес раница
Материал: PVC, Полиестер
Размери: 47х31х16 за 15.6 ичов лаптоп
Тегло: 1.2кг.

Защо да изберете тази раница?

1.Удобна и здрава дръжка.
2.  Специално място за очила3. Локър за ципове за допълнителна защита4.  Висококачество и удобство


Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София