SMART раница "SmartBag Original" за 15.6 инч лаптоп със защита от кражба

5/5 (3 отзива) Напишете отзив
119.00 лв. 97.00 лв.

Спестяваш 22.00 лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви. (Виж описанието)

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)


★★★★★ 5/5 - Лъчезар 29г. - гр. София

Страхотна раница, чак не очаквах да са толкова качествени. Още като я получих, разбрах че това е раницата, която ми трябва.

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 годиниВид: Мъжка, Женска
Обем: 20-28л. 
Стил: Ежедневна раница, стилна раница
Материал: PVC, Полиестер
Размери: 46х30х15

С радост искаме да ви представим първата от оригиналната серия "SmartBag"  с раници произведени в България. Това е раница, в която сме вложили много старание и мисъл, така че да е максимално удобна и практична за всеки ползвател. 


Идва в 3 различни цвята:
- Черен
- Сив
- Син


Тази SMART раница ще ви предложи някои от най-използваните и полезни екстри, които сте виждали до сега, а в същото време материалите от които е изработена са от изключително високо качество, което гарантира много дълъг живот. Подходяща е за всеки пол и потребност. Може да се ползва за ежедневно носене на работа или училище. Също така би била много подходяща за пътуване, като пространството вътре би ви стигнало спокойно за 3-4 дни пътуване. 
Размерите на тази раница са съобразени на 100% със всички летищни власти, така че спокойно да можете да минете проверките на летищата.  Още нещо страхотно, което според нас е абсолютно задължително да има една SMART раница - това е водоустойчивост. Тази водоустойчивост осигуриява на вас и вашите вещи сигурността, че когато завали дъжд навън вещите ви вътре ще останат сухи и непокътнати.
Защо да изберете тази раница?


1. Защита от кражба 

Тази раница е с включена екстра "защита от кражба", което при тази раница се изразява в нейното 3D проектиране. Това означава, че циповете и са проектирани така, че да са върху гърба ви. С други думи, когато носите раницата, никой друг освен вас няма да има достъп до вещите вътре. Това е дава на носещия я спокойствието в публичен транспорт или на места където има струпване на хора - като концерт например. 


2. Високо качество на изработка.

SMART раницата е изработена от изключително високо качество материали, а това на свой ред осигуриява дълъг живот на употреба. 


3. Водоустойчивост

Раницата е водоустойчива, за 100% сигурност по време на дъжд. Вече можете да бъдете по-спокойни носейки лаптопа на гърба си по време на дъжд. 


4. Регулируеми дръжки

За максимално удобсто и ползване от всеки дръжките се регулират лесно и удобно.


СМАРТ Раница SmartBag Original в 3 цвята
Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София

Последно разгледани