SMART раница с LED дисплей "SmartBag Flyleaf" с USB зареждане и водоустойчивост

Не е оценено Напишете отзив
279.00 лв. 191.00 лв.

Спестяваш 88.00 лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви. (Виж описанието)

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)


Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 годиниВид: Мъжка
Обем: 12-18л. 
Вид: Мъжка, женска
Стил: Раница за ученици/ Раница за лаптоп
Тегло: 0.85 кг
Материал: PVC, Полиестер
Размер: 43х32х14см.
Размер на екрана: 24х24см.

Време е да ви представим и една раница от ново поколение. СМАРТ раница извъд представите ви до къде може да стигне технологията. Новата уникална раница от SmartBag наречена FlyLeaf е просто уникална  със страхотната възможност за  изобразяване на изображения директно върху раницата през вашият телефон. 
Можете да изобразите движеща се картинка(GIF) или статично изображение, Можете да пишете директно върху раницата дори текст. Подходяща е за всички възрасти. За учениците в клас за забавление с приятели или от колездачи в тъмното, така през цялото време може да имате мигаща стрелка или светлина на гърба си за собствена безопастност. Важи и за децата в тъмното когато се прибират, никога няма да останат незабелязани с тази раница. 

Освен това раницата е изработена от много висококачествени материали, които са и водонепромокаеми. Това означава, че дори да завали не е нужно да се притеснявате, нещо по раницата ще се развали или вещите ви вътре ще бъдат намокрени. Има ергономичен дизайн с широки и меки дръжки, за перфектно пасване на гърба и разпределяне на тежестта. 

Как се случва всичко? 

   Приложението, което трябва да изтеглите за своя телефон е „LED Space“. Работи при Android и iOS. Може да бъде изтеглено от Google Play и App Store. В самия App има библиотека от готови картинки, Gif-чета, но може да въведете свои или да редактирате. Подходящо е и за въвеждане и анимиране на текстове.


Има инструкции (на английски) относно синхронизацията на Вашия телефон с раницата. Начин на употреба стъпка по стъпка:

- Изтеглете приложението „LED Space“,

- Сложете power bank, за да започне да свети екрана,

- Пуснете WIFI на телефона и се свържете към посочената мрежа (в инструкциите),

- Въведете паролата (в инструкциите) за свързване към мрежата (после може да я промените),

- След правилно въвеждане на мрежа и парола може да отворите приложението и да започнете да слагате изображения върху раницата.

Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София

Последно разгледани