SMART Раница "Kingsons FLD" с USB зареждане и 100% сгъване.

4/5 (2 отзива) Напишете отзив
244.00 лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви. (Виж описанието)

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)


★★★★★ 5/5 - Лъчезар 29г. - гр. София

Страхотна раница, чак не очаквах да са толкова качествени. Още като я получих, разбрах че това е раницата, която ми трябва.

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Искаме да ви представим една изключителна раница, която би впечатлила всеки. Раницата е от един от най-качествените и иновативни продукти на брнада "Kingsons", който всъшност е с десетки награди за най-добра раница на годината, за дизайн и много други. Тази раница е наистина впечатляваща, защото освен с обичайните екстри на раниците, които предлагаме катo USB зареждане, водоустойчивост, защита от кражба, тя може да се сгъва цялата за лесен пренос в куфар или друг ръчен багаж. Как всъщност се сгъва раницата. Технологията зад това е специалния дизайн на раницата. Тя е конструирана така че ципа да минава през цяло през нея и да следва дизайна. Това позволява пълното и разгъване, което всъщност би ви било от полза и за лесното организиране и подреждане на вещите вътре. Вид: Унисекс
Обем: 19-22л. 
Стил: Бизнес раница
Материал: PVC, Полиестер
Размер 15 inch: 48/28/16
Детайлите са това, което ще ви накара да купите тази раница:


1. Комфорт и стил2. Лека и удобна - само 940 грама.


2. 3. Сигурно място за вашият лаптоп - 15.6инч.

3. 


4. Високо качествени материали, които да го предпазват.


5. Лесна организация на вещите


Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София

Последно разгледани