Портфейл за жени "Bison Orgon" с RFID защита

Не е оценено Напишете отзив
44лв.

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Портфейлът Bison Orgon е висококачествен кожен портфейл изработен от е кравешка кожа и е много мек и приятен на допир. Има много място за карти и всички други принадлежности, които да седят вътре като бележки документи, а дори и телефона ви. Най-хубавото на този портфейл е, че е вкаран пласт, който да предпазва от най-модерната технология на крадците RFID, която позволява на крадците да извличат данни за вашата карта, без да се докосват до нея. Е, вече не. 

Вид: Женски
Стил: Ежедневен портфейл
Материал: Естествена кравешка кожа
Размер: 19.3см. х 2.2 см. х 9.8 см.  


Защо да изберете този портфейл?


1. Мека и висококачествена кожа
2. Много място и RFID защита3. Здрав и практичен


4. Качествени и лесни за отваряне ципове


Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София