Портфейл "Bison Cortex" с RFID защита

Не е оценено Напишете отзив
33лв.

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Страхотен портфейл за ежедневна употреба от изкуствена кожа. Изключително високо ниво на изработка с RFID защита против кражба. Отличава се с това че е много тънък, а в същото има място за много неща. Побира до 20 банкноти 5 карти и снимки. Отделение зад банкнотите с цип, в което можете да поставяте и стотинки. 


Вид: Мъжки , Женски
Стил: Ежедневен портфейл
Материал: Естествена кравешка кожа
Размер: 11.4см. х 0.7см. х 9.5см.  

,Защо да изберете този портфейл? 


1.Покритие против надраскване.

 


2. Водоустойчивост

 


3. Мек и удобен


4. Изключително тънък само 1 сантиметър.


5. Високо качество на изработка


Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София