Портфейл "Bison Bent" с RFID защита

Не е оценено Напишете отзив
40лв.

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Страхотен портфейл изработен от естествена кравешка кожа с изключително високо качество. Много удобен, мек и приятен за носене. Място за 6 карти и 20 банкноти. Както и джоб с цип, на гърба, за стотинки.

Вид: Мъжки , Женски
Стил: Ежедневен портфейл
Материал: Естествена кравешка кожа
Размер: 8.8см. х 1.5 см. х 9.8 см.  

,

Защо да изберете този портфейл? 


1. Удобни разделения. 


2. Високо качествена изработка

 


3. Място за всичките ви карти

 


4. Удобно място за документи


5. Закопчаване


6. Място за много банкноти


7. Джоб с цип за стотинки

 

Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София