Няколко страхотни идеи за подарък на колега

Няколко страхотни идеи за подарък на колега />

Без значение дали искаме да зарадваме човек от работното място за рожден ден, Коледа или друг повод,  задачата може да се окаже не лека. Избирайки нематериален подарък или вещ, трябва да се стремим както да му донесем изненада, удоволствие или дори закачка, така и да не рискуваме с нещо, което не би се харесало или би било разбрано погрешно. Другият фактор, който може да затрудни нашият избор, е че не всички колеги са ни достатъчно близки, за да знаем техните интереси, и какво точно би им допаднало.
В списъка по-долу сме подбрали няколко идеи, които са напълно подходящи за подарък  за всеки повод и всеки би им се зарадвал да ги получи:

  1. Ваучер - Когато изборът е труден... на помощ винаги идва ваучер за подарък на стойност. Без значение дали ваучерът е от конкретен физически или онлайн магазин, или дори търговски център, притежателят следва да избере нещо, което наистина харесва и знае, че ще го ползва. По този начин както гласи стара приказка „с един куршум – два заека“, улеснявате както себе си, така бихте зарадвали вашият колега. В днешно време почти всеки магазин или услуга предлагат ваучери, които могат да бъдат персонализирани и надписани така, че да бъдете наистина оригинални.

  1. Аксесоар – Тук изборът е огроооомен и не е толкова необходимо да знаете какво точно се харесва. Без значение дали пазарувате за мъж или жена, добрият аксесоар е в потребност на всеки. Бихте могли да подарите раница – елегантна или спортна,  в зависимост каква е сферата на вашата работа. Можем да помогнем с избора на такава с интересен и иновативен дизайн, която също да включва допълнителни екстри като USB зареждане и функция против кражба. - Раници. Друг вариант е да изберете портфейл, който също да разполага с допълнителни екстри.

  1. Декорирана кошница или кутия с любими храни/напитки – Няма човек, който да не би се зарадвал на добре подбрана и специално украсена кошница, съдържаща сладки или солени изкушения. В нея може да включите шоколад, бонбони, сладка, десерти, различни видове сирена и колбаси или други деликатеси. А защо не и да добавите някакъв вид алкохол – вино, шампанско или ликьор, който да допълва насладата на нейния притежател.  Така поднесен подарък, декориран с цветя и други украшения би предизвикал страхотна изненада и наслада.

  1. Органайзер за бюро – Има много варианти за подарък, който да допринесе за удобството и комфорта на служебното или домашното бюро, без значение дали работата ви се намира в офис или не. Ако работите на компютър, знаете, че това кътче би могло да се определи като вашият „втори дом“, където прекарвате по-голямата част от деня. Именно за това е необходимо това място да бъде добре подредено и организирано, за да бъдете ползотворни по време на работния процес.

    Тук бихме могли да предложим предмети като – календари в различни теми, кутии за съхранение и подредба на офис материали (листа, документи, химикали, папки, калкулатори), а защо не й малки картини или цветя.

  1. Курс за самоусъвършенстване – Този вид подарък набира все повече популярност и е подходящ за всеки повод. Тъй като работите в една сфера с човекът, за когото е предназначен, би следвало да познавате точно от какво има нужда. Хубавото на този вид подарък е, че по този начин подарявате нещо персонализирано с добавената стойност. Дори да не е свързано със самата работа, подобен тип курс може да допринесе за трупането на нови умения в нещо, което човекът има като хоби да е в съвсем различна посока – готварство, рисуване, музика, танци, компютърни технологии, програмиране, спорт, пилотиране, стрелба, дизайн. Имате право на голям избор.

  1. Предмет свързан с професията/работната дейност – Всеки знае колко важна и ценна е работата и от какво значение е човек да се чувства добре, докато я извършва. Подарък, свързан с работната дейност  със сигурност би донесъл удоволствие и сантименталност. Ако например работите в офис – то вещи като слушалки, мишка или дори стол, биха били изключително потребни и човекът, за който са предназначени би бил наистина благодарен. Ако вашата сфера на работа е готварство, сладкарство или обслужваш персонал, бихте могли да подарите нощ,  престилка, шапка. Ако вашата професия е творческа – то една луксозна химикалка или тефтер биха се оценили високо. За всяка една работна позиция може да се подбере перфектния подарък.

  1. Книга – Един класически подарък, който сам по себе си е напълно достатъчен и способен да зарадва всекиго. Нова дългоочаквана книга или стар екземпляр, поредица, биография или свързана с личностно развитие или хоби – готварство, наука, история, изкуство са само малка част от възможностите, който може да изберете. Но в крайна сметка каквото и да подарите тук, не бихте могли да сбъркате.

Ако освен подарък за колега, търсите идеалният такъв за своя любим човек, то следва да разгледате нашите предложения тук. А за още идеи, очаквайте нови предложения в нашият блог.