Идеи за подарък за любим човек />

Търсите ли идеи за подарък, с който да зарадвате любим човек за рожден или имен ден, годишнина, или просто да подарите усмивка и радост без повод? Ако изборът всеки път ви затруднява или просто сте се „изчерпали“, то ви съветваме да разгледате няколко от нашите предложения:

 1. Смарт раница – След като избирате подарък за любим човек, то следва да знаете какви са неговите/нейните интереси и хобита. Ако човекът, който желаете да зарадвате е авантюрист и обича да пътува, то една раница винаги би била от полза Раници за пътуване.
  Ако пък желаете да зарадвате любимият/мата с бизнес чанта или раница, където да съхранява ценните си предмети от работа като документи, книги и лаптоп, то нашите  Раници за лаптоп биха били напълно подходящи за човек, който обича работата си и има забързано ежедневие.
  Освен място за багаж и организиране на вещите си, с нашите Смарт раници, вие му предоставяте възможността да е винаги онлайн чрез специалната функция за USB зареждане.

 1. Незабравимо изживяване – Колкото и изтъркано да звучи, едно неочаквано и спонтанно преживяване винаги би донесло ценни спомени и незабравими емоции. В зависимост от това какво обича вашият човек – дали екстремни изживявания, предизвикателство, спокойствие или релаксация, изборът тук е огромен. Можете да избирате от Скок с бънджи, Полет в небето с балон, Офроуд приключение, Стрелба, или най-различни игри и загадки.

Почивка за двама – Определено няма човек, който да не се зарадва на спонтанно пътуване или почивка. Бихте могли предварително да планувате всеки детайл, така че той/тя да не подозира и в деня на пътуването просто да съберете багажа си. Пътуването може да бъде за един ден или целият уикенд, при което може да посетите мечтана забележителност или дестинация, която все отлагате. (Ако имате нужда от съвет, може да разгледате нашият блог за допълнителни идеи)  Друг вариант е да се насладите на почивка и релакс на някое тихо местенце или СПА хотел, където да може прекарате повече време заедно.

 1. Мил спомен – Подарък, който носи мил спомен и създава нови емоции е перфектен за всеки, без значение дали сте от сантименталния тип хора. Например стар предмет, който е забравен или загубен, дългоочаквана аксесоар или дреха, винаги би зарадвал, тъй като е неочаквано.
  Друга идея е създаване на албум/рамка/колаж, където да се съхраняват различни ценности и предмети от отминало преживяване – картичка от първо пътуване, снимка или билет от отминало събитие, символ/талисман от съвместно преживяване.
  Ако пък не разполагате с подобен тип вещи, винаги бихте могли да импровизирате и да направите нов специален албум, кутия или сандък, в които да колекционирате заедно бъдещи емоции.

 1. Курс за самоовършенстване – В днешно време се предлагат всякакви видове курсове и класове, подходящи за професионално и личностно надграждане, или просто ново преживяване и опит. Ако вашият човек има за цел да надгражда себе в сферата на работа, то курс свързан с неговата специалност, винаги би била от полза.
  Ако пък знаете, че той/тя желаят да придобият нови умения, то урок по чужд език, рисуване, музика, готвене, са чудесна идея за сбъдване на една негова/нейна мечта. Дори и да не намирате подходящото занимание, в момента се предлагат всякакви видове преживявания като стрелба, пилотиране, фотография, плуване, катерене или друг вид спортно събитие, което би донесло незабравими емоции и защо пък не откриване на ново хоби и страст.

Какъвто и подарък да изберете от изброените, ние сме убеденият, че любимият/та биха ви били благодарни.

Очаквайте и други идеи за подаръци в нашият блог >>>