SmartBag.bg е единственият онлайн магазин за умни раници, който Ви предоставя раници с изключително качество на най-достъпни цени в България. 

При нас ще откриете цялата гама от умни раници налични в световен мащаб с доказан произход и високо качество. Ние не предлагаме реплики, всичките ни стоки са ОРИГИНАЛНИ и са доставени директно от производител, така че да се уверим, че това което Ви предлагаме е точно това, което търсите. 

Инвестицията в умна раница Ви носи много позитиви. Това е инвестиция не само в имидж, но и в по-лесен живот. Това е така заради многото функции на умните раници. Всяка една от предлаганите от нас стоки е с вградена възможност за USB зареждане на вашия телефон, защото ние знаем, колко бързо пада батерията на смартфонът Ви. Ние знаем и за опасенията Ви от това, че може някой да открадне нещо от Вас, за това голяма част от нашите умни раници са с вградена защита от крадци. 

Мисията на SmartBag.bg е да предоставя качествени стоки с доказан произход на най-конкуренти цени. Желанието ни е да предоставим обслужване от най-високо ниво, което да отговаря на вашите изисквания. 

Нашата цел е да Ви предоставим раници, които ще бъдат ваш верен помощник в ежедневието!

Създаддени в България

За да направим ежедневието ви по-хубаво!