2в1 Раница и сак "Mark Ryden Worksman"

5/5 (4 отзива) Напишете отзив
160лв.

Основни ЕКСТРИ:

✔ USB зареждане
Възможност да зареждате телефона си докато е в ръцете ви.

✔ Водоустойчивост
Всички SMART раници, които предлагаме са изработени от водоустойчиви материали. 

✔ Защита против кражба
СМАРТ раниците ни са толкова специални, защото повечето от тях предлагат защита против кражба. (Виж описанието)

Защо да изберете нас:

 • Безплатна Доставка

  В рамките на 24 часа
  за поръчки над 100 лева

 • Високо Качество

  Най-доброто съотношение
  Цена-Качество

 • Ако не ви хареса

  Връщаме парите ви!

 • 100% Гаранция

  В рамките на 2 години

Вид: Мъжка/женска
Обем: 35-40л. 
Стил: Сак за пътуване
Материал: PVC, Полиестер
Размери: 55х33х25
Тегло: 1.6 кг.


Новата ни чанта за пътуване "Mark Ryden Worksman" е страхотно решение за вашето пътуване до желаната дестинация. Чантата има много и удобни джобове и е подходяща за пътуване 3-5 дни. Също така може да се ползва от спортуващи хора, които носят със себе си кърпа, дрехи за тренировка, обувки и т.н.. Ще откриете специален джоб за обувки. Има специален джоб и за неща, които могат да се разсипат и да изцапат багажа ви, ако са при останалите неща. Този джоб е с специално водонепромокаемо покритие, така че можете да бъдете сте сигурни, че шампоани, кремове и други ще бъдат на сигурно място. Защо да изберете този сак?


1. Здрави и удобни дръжки2. Изработен от висококачествени материали


3. Дупка за вентилация


4. Здраво дъно, за дълъг живот

4.

Напишете отзив

Кога ще получа своята поръчка?

- Всяка поръчка се обработва в рамките на деня, в който е получена. Съответно се изпраща на следващия работен ден. Ако желаете продуктът, който сте избрали да бъде доставен на следващият ден след поръчката, моля свържете се с нас и ще направим всичко възможно да я получите на време.

Продуктите, които предлагате имат ли гаранция?

- Да! Всяка раница има гаранция от 1 месец, която е към нас и тя важи за всякакви дефекти, които изникнат от ползването ѝ. След изтичнето на тази гаранция, повечето производители, с които работим предлагат още 11 месеца гаранция.

Мога ли да върна закупена от вас стока?

- Всяка раница може да бъде върната в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.За повече информация, моля посетете нашата страница за Връщане на стока.

Мога ли да видя стоката на живо?

- Към  момента нямаме физически магазини и предлагаме стоката си единствено онлайн. Разбира се всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане, така че можете да бъдете сигурни, за това което купувате. И се надяваме съвсем скоро да отворим и първия си физически магазин в град София